Har du nogensinde sendt en sms og fortrudt det? Nu kan du slette din besked, før modtageren læser den

Her er godt nyt til dig, der har prøvet at vågne med solide tømmermænd og en kolossal frygt for at tjekke telefonen, da du i din brandert har skrevet en eller flere sms'er, der nok aldrig burde være sendt.

Med hovedpine kan man give de alkoholrige procenter skylden for den pinlige sms-besked, der blev sendt til en eks-kæreste midt om natten.

Måske endnu værre er det, hvis man ved en fejl kom til at sende beskeden med fuldemandssnak til ens mor eller far...

 Så det er lige før, at man for det indre blik kan se en personlig nekrolog med overskriften 'død af skam', hvilket giver lysten til at finde en skovl frem, så man kan begrave sig selv i baghaven i stilhed.

Men hvad nu, hvis du med hjælp fra den nyeste teknologi kan sikre dig, at modtageren ikke får mulighed for at læse dine pinlige beskeder?

Læs også: Hun sender et ‘uskyldigt’ foto til familien - men har glemt at fjerne pinlige genstande bag sig

Der er sandsynligvis mulighed for at spare en masse bekymringer med den nye app Protect Your Privates, hvor man kan trykke på en knap, der tilbagekalder de fortrudte ord.

Ovenstånde er dog kun muligt, hvis modtageren ikke når at læse beskeden først, så man skal altså nok være lidt hurtig til at indse dumheden...

Selve tilbagekaldelsen af pinligheden gør, at beskeden slettes fra serveren – og  på den måde har den nærmest aldrig eksisteret. Vupsi!

Den nye app kan downloades gratis til iOS, men iIfølge engelske The Mirror vil programmet snart være at finde på Android-telefoner.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip