Hele skolen er i chok, da de ser hendes balkjole - når kameraet zoomer ud, vil du forstå hvorfor

Elizabeth Rasmuson fra Iowa, USA, er ikke bange for at skille sig ud, og det beviste hun for alvor, da hun i 2010 besluttede at lave sin helt egen kjole til en vigtig begivenhed.

Flere gør-det-selv-fora er stadig så inspirerede af ideen, at billederne fra Elizabeths gymnasietid nu deles igen på de sociale medier.

Den unge kvinde skulle som ung gymnasieelev til et årligt skolebal, som teenagere på hendes alder går enormt meget op i i især USA, og hendes mor var derfor særligt stolt over, at datteren turde troppe op med en meget anderledes kjole, end vennerne på stedet. Flere af kammeraterne skævede således en ekstra gang, da Elizabeth og kæresten troppede op i tøjet, der var lavet af gammelt tyggegummipapir.

- Jeg hørte engang om nogen, der lavede en kjole ud af gaffa-tape eller sådan noget, så jeg tænkte over, hvad der kunne være sejt at bruge, og jeg har altid godt kunne lide farverne på “Five”-tyggegummier (et tyggegummi-mærke red.), udtalte Elizabeth Rasmuson  dengang til The Associated Press.

Hun brugte derudover er lag af vinyl for at undgå, at kjolen skulle revne.

Hende og kæresten begyndte derfor at samle på tyggegummipapir med særlige farver og måtte dele en hel del tyggegummi ud til venner, familie og bekendte, for at nå at tygge sig igennem nok stykker.

Elizabeth holdt op med at tælle papirstykkerne, da hun nåede til 200.

Der skulle bare være nok til, at der både var til en hel kjole og ikke mindst en matchende vest, som kæresten Jordan kunne have på på parrets store aften.

Læs også: Ser du en hvid kjole? Så er din hjerne mere aktiv

Parret bar stolt sættet, og det imponerer den dag i dag altså flere internetbrugere.

Læs også: De fisker en flænget kjole op fra bølgerne - senere går det op for dem, hvad de har fundet
 

Følg Dagens Tips og Tricks for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip