Her er anmeldernes dom over Beyoncé i København

Forventninger til den amerikanske superstjerne Beyoncé var kæmpestore inden mandagens koncert i Forum i København.

Men stjernen blæste fra starten de omkring 10.000 fans tilbage i den kogende arena med et velkoreograferet show, hvor den 31-årige popdiva viste sin internationale superstandard som både sanger, danser og performer.

Flere af de danske anmeldere er begejstret for den karismatiske sangerinde. Både Ekstra Bladet og Berlingske giver popfesten i Forum fire ud af seks stjerner, mens Jyllands-Posten og Fyens Stiftstidende kvitterer med fem.

- Hvis entertainerrobotten viklede lokkerne ind i vindmaskinen eller jokkede et rustent søm op gennem foden, ville hun utvivlsomt bare flashe endnu et ubesværet Colgate-smil, skriver Ekstra Bladets anmelder.

- Betegnelsen professionel er en underdrivelse, og Beyoncé går på scenen med samme attitude, som elitesoldater går i krig, eller sportsfolk går på banen, tilføjer avisen.

I omkring to timer arbejdede popmaskinen i Forum, og publikum fik blandt andet lov at høre kæmpehits som "Survivor" og "Crazy in Love".

- Hun sang fra begyndelsen med så meget power, at man tænkte, at hun rent faktisk ville kunne få taget på den gamle cykelhal på Frederiksberg til at lette, skriver Jyllands-Postens anmelder.

Trods de mange rosende ord i de danske dagblade er der især en gennemgående grund til, at Beyoncé ikke får topkarakter af anmelderne: Lyden.

Forum er i årevis blevet kritiseret for arenaens lydkvalitet, når store stjerner har været forbi spillestedet. Ekstra Bladet kalder akustikken for "rædsom", og Berlingske langer også ud efter lydforholdene:

- Hvor mange ville finde sig i at se fjernsyn med margarine smurt ud over hele skærmen? Ingen. Men dårlig lyd til hundedyre koncerter er åbenbart noget, vi alle bliver ved med at acceptere, skriver avisen.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip