Her er anmeldernes dom over Beyoncé i København

Forventninger til den amerikanske superstjerne Beyoncé var kæmpestore inden mandagens koncert i Forum i København.

Men stjernen blæste fra starten de omkring 10.000 fans tilbage i den kogende arena med et velkoreograferet show, hvor den 31-årige popdiva viste sin internationale superstandard som både sanger, danser og performer.

Flere af de danske anmeldere er begejstret for den karismatiske sangerinde. Både Ekstra Bladet og Berlingske giver popfesten i Forum fire ud af seks stjerner, mens Jyllands-Posten og Fyens Stiftstidende kvitterer med fem.

- Hvis entertainerrobotten viklede lokkerne ind i vindmaskinen eller jokkede et rustent søm op gennem foden, ville hun utvivlsomt bare flashe endnu et ubesværet Colgate-smil, skriver Ekstra Bladets anmelder.

- Betegnelsen professionel er en underdrivelse, og Beyoncé går på scenen med samme attitude, som elitesoldater går i krig, eller sportsfolk går på banen, tilføjer avisen.

I omkring to timer arbejdede popmaskinen i Forum, og publikum fik blandt andet lov at høre kæmpehits som "Survivor" og "Crazy in Love".

- Hun sang fra begyndelsen med så meget power, at man tænkte, at hun rent faktisk ville kunne få taget på den gamle cykelhal på Frederiksberg til at lette, skriver Jyllands-Postens anmelder.

Trods de mange rosende ord i de danske dagblade er der især en gennemgående grund til, at Beyoncé ikke får topkarakter af anmelderne: Lyden.

Forum er i årevis blevet kritiseret for arenaens lydkvalitet, når store stjerner har været forbi spillestedet. Ekstra Bladet kalder akustikken for "rædsom", og Berlingske langer også ud efter lydforholdene:

- Hvor mange ville finde sig i at se fjernsyn med margarine smurt ud over hele skærmen? Ingen. Men dårlig lyd til hundedyre koncerter er åbenbart noget, vi alle bliver ved med at acceptere, skriver avisen.

/ritzau/

 

Dagens Gossip