Her er den stilling i sengen, som tænder dig mest ifølge dit stjernetegn

Det kan nemlig også sige noget om, hvilken stilling der passer godt til dit temperament og personlighed. 

Her er de positioner på lagnerne, som ifølge stjernerne matcher dig bedst. Og mens du er herinde, kan du jo lige tjekke din partners horoskop ud også og lære lidt om hans personlighed i soveværelset.

Vædderen (21/3-19/4)
Vædderen er selvstændig og modig, så det passer fint med en stilling, som er lidt frækkere, end de fleste bryder sig om. Placer din mand i en stol med en høj ryg, gerne en gyngestol, og sæt dig på ham. Løft dine ben op om halsen på ham. Hvis du er fleksibel og føler for det, kan du læne dig tilbage og holde hænderne på gulvet. Han vil elsket synet.

Nøgleord for vædderen: Oprigtig, positiv, uafhængig, ligefrem, ærlig, livlig, energisk, beslutsom, temperamentsfuld, hurtig.

Tyren (20/4-20/5)
Du er ret uskyldig i sengen og kan godt lide de klassiske stillinger. Tyren er generøs og loyal, og det er gode træk hos en sexpartner. Den bedste stilling til dig er missionæren - men ikke på den kedelige måde, hvor du ligger stille som en søstjerne. Du kan godt være aktiv med dine ben, arme og hænder, selvom han gør det meste af arbejdet.

Nørgeord for tyren: Jordnær, tålmodig, rolig, pålidelig, konservativ, reserveret, praktisk, sensuel, går efter opnåelige mål, en langdistanceløber.

Tvillingen (21/5-20/6)
Du er visionær og energisk, og de sider af dig gør dig ekstra attraktiv i sengen. En stilling, som passer perfekt til dine kvaliteter: Læg dig på maven på kanten af sengen med dine hofter på sengen, men med benene ude over kanten. Din mand skal stille sig mellem dine ben og løfte dem op, som om han går med en trillebør. Du løfter dig op på dine underarme, som om du laver planken. Det positive ved denne position er, at I får god motion samtidig.

Nøgleord for tvillingen: Social, meget talende, underviser, lærer, salgsperson, vil have variation, positiv, jovial, nysgerrig og beskæftiget med flere ting samtidigt.

Krebsen (21/6-22/7)
Du er uforudsigelig i soveværelset. Den ene aften har du lyst til blide kærtegn, og den næste vil du have hård sex. Dit humør styrer dig. Den bedste stilling til dig er den klassiske 'cowgirl', hvor du sidder øverst og ridder ham. Når du føler dig ekstra fræk, kan du vende dig om, så han kan nyde synet af din bagdel, mens du styrer showet.

Nøgleord for krebsen: Følsom, en god ven, sensitiv, forstående, tolerant, hjælpsom, viser sommetider en hård skal af frygt for ikke at blive værdsat.

Løven (23/7-22/8)
Du er dramatisk, du elsker at lege, og du driller tit din partner. Med denne stilling kan du overraske ham med lidt forkælelse, som han måske ikke er vant til fra dig: Giv din partner en lækker oliemassage og følg op med sex, mens I ligger ske. Han skal ligge bag dig og har samtidig fri adgang til dine bryster og klitoris. Det er intimt og romantisk - og ikke for grænseoverskridende for dig.

Nøgleord for løven: Uafhængig, idealist, centrum af begivenhederne, handlekraftig, arrogant, åben, varm, generøs, elegant, overblik, lederevner, skabende.

Jomfruen (23/8-22/9)
Jomfruen kan være meget præcis og analytisk. En alt for kompliceret stilling i sengen afholder dig fra at fokusere på at nyde akten. Den bedste stilling til jomfrukvinden er derfor den, hvor du positionerer dig på alle fire ud mod kanten af sengen. Lad din mand stå op bag dig. Det er et simpelt twist på den velkendte doggy, som både er rar og overskuelig.

Nøgleord for jomfruen: Præcis, systematisk, kritisk, hjælpsom, sætter pris på orden og grundighed, økonomisk, solid, pålidelig, analyserende og realistisk.

Vægten (23/9-22/10)
Du elsker forspil, og du er virkelig god til at kysse. For at understrege de styrker, skal du prøve lotusstillingen. Manden sætter sig ned med sine ben over kors, som om han skal til at dyrke yoga. Du sætter dig på ham og vikler benene rundt om hans krop. Han skal derefter lægge armene om dig og trække dig tæt ind til sig. Det handler ikke om dybe stød og store bevægelser, men det er sensuelt, og du kan demonstrere dine kysseevner. 

Nøgleord for vægten: Søger balance, ser ting fra flere sider, sociale, positive, talent for lederskab, stærk retfærdighedsfølelse, sensibel, venlig og diplomatisk.

Skorpionen (23/10-21/11)
Du er en meget seksuel person, og du er helt nede med at eksperimentere. Derfor får du en udfordring her: Skaf en stor træningsbold. Lad din mand sidde på bolden med sine fødder på gulvet og sæt dig på ham med ansigtet vendt væk fra hans. Nu skal I bare begynde at 'bounce', altså hoppe op og ned og finde en god rytme. Imens kan du lege med hans kugler, og han har fri adgang til dine brystvorter. Og så er der endda god motion involveret - to fluer med et smæk.

Nøgleord for skorpionen: Frygtløs, resolut, temperamentsfuld, god intuition, vil have alt eller intet også i forbindelse med sex og forhold, talent for lederskab og motivering af andre.

Skytten (22/11-21/12)
Du er passioneret og kærlig, men du er også tosset med vild sex. En stilling, der passer til begge dine sider, er derfor denne: Han ligger på ryggen med bøjede knæ og spredte ben. Du sætter dig ovenpå ham med dit ene ben mellem hans ben og dit andet på ydersiden af hans. Stilling er et twist på den klassiske stilling, hvor du er øverst, og med denne rammer du alle de gode punkter. 

Nøgleord for skytten: Fordomsfri, åben, optimistisk, har det svært med rutiner, liberal, glad for rejser og at være ude i naturen, nyder nye opgaver og udfordringer.

Stenbukken (22/12-19/1)
Du er med stor sikkerhed ret legesyg i sengen, hvilket er fantastisk for både dig og din partner. Prøv denne her: Din mand ligger på ryggen med sine knæ trukket op til brystet og med benene let spredt, så der er fri adgang til hans penis ude på kanten af sengen. Du stiller dig med ryggen til ham med fødderne på gulvet. Det er ikke nemt, men det er dybt, når det lykkes - og ret sjovt.

Nøgleord for stenbukken: Ansvarlig, økonomisk, organisatorisk, stræbende, melankolsk, produktiv, kontrollerende, forsigtige, strukturelle og metodiske.

Vandmanden (20/1-18/2)
Vandmanden er eksperimenterende og ublu. En stilling, som derfor passer perfekt til vandmanden, involverer et badekar. Fyld det halvt op, lad din mand sætte sig først og sæt dig på ham med ryggen til ham. Lad bruseren stimulere dig under akten for dobbelt nydelse.

Nøgleord for vandmanden: Observerende, reflekterende, ukonventionel, social, uafhængig, excentrisk, søger et overblik, distancerende, logisk og kundskabssøgende.

Fisken (19/2-20/3)
Du er romantisk og rolig i sengen. Prøv denne her position: I sidder begge op med jeres ansigter vendt mod hinandens. Du sidder øverst med dine ben viklet om ham, mens du læner dig bagover og støtter på dine hænder. Kig ind i hinandens øjne, mens I lader jeres hofter gøre arbejdet - det er intimt og intenst.

Nøgleord for fisken: Drømmende, uforudsigelig, spirituel, sensitiv, kreativ, fantasifuld og selvopofrende.

Kilder: Yourtango og Netspirit.dk

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip