Hjemløs pitbull blev knivstukket fem gange, da den reddede fremmed kvinde - nu er hans liv vendt på hovedet

Da en kvinde blev overfaldet af en mand den 22. juli i år, blev en syv-årig pitbull hendes usandsynlige rednings”mand”. Det skriver mediet Wate

Hunden så, at overfaldsmanden havde mistet besindelsen fuldkomment, og instinktivt sprang den på ham. Det lykkedes dog desværre gerningsmanden at stikke hunden fem gange i halsen med en kniv, før betjente og hund fik overmandet ham.

Betjentene på stedet kørte hurtigst muligt hunden til den nærmeste dyrlæge, hvor der blev kæmpet for hans liv.

- Jeg tror ikke, at nogen af os kunne lade den hund lide og dø. Vi følte, at vi blev nødt til at skaffe noget hjælp til den, efter at vi så, hvad den gjorde og gik igennem efterfølgende, siger Timothy Clay, der var en af betjentene på stedet.

Carla Welch, der driver et internat i byen Knoxville, hvor hunden nu befinder sig, kalder til gengæld politibetjentene sande helte for at indlevere dyret, så han kunne blive opereret.

Betjentene imothy Clay og Daniel Seeley kørte hunden til dyrlæge efter overfaldet, hvor han senere fik navnet "Hero", som betyder "helt". 

Hændelsen fandt sted i byen Baldwin i den amerikanske stat Georgia, men efterfølgende er historien gået viralt på flere sociale medier, hvor den hidtil udkendte gadehund er blevet lidt af en stjerne. Den har tilmed fået sit første navn: “Hero”.

Hero døde næsten på operationsbordet, men han klarer sig nu, på trods af syv hårde år bag sig, som har sat sine spor, og ikke mindst den voldsomme episode, og nu håber internatet på, at nogle kærlige ejere vil adoptere ham.

Læs også: Hunden nægter at forlade skrigende pige, men så opdager mormor noget på poten, som chokerer hele familien

Følg Dagens Dyr for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip