Hjulmand vil drille Juventus endnu en gang

FC Nordsjælland spillede lige op med Juventus i 1-1-kampen i Parken for to uger siden. Og FCN-træner Kasper Hjulmand satser på, at holdet kan gentage kunststykket i aftenens Champions League-kamp i Torino.

- Vi går til opgaven med håbet om og troen på, at vi kan vinde kampen. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at se, om vi kan drille Juventus endnu en gang.

- Hvad der så ligger på den anden side af denne kamp, må vi tage, når den tid kommer. Vi er fuldt fokuserede på denne opgave og føler os godt forberedt, siger Hjulmand og tilføjer:

- Forhåbentlig får vi et godt resultat, og forhåbentlig kan vi holde liv i spændingen efter denne kamp. Det vil vi arbejde stenhårdt på.

Inter viste i lørdagens 3-1-sejr i Serie A, hvordan Juventus kan besejres. Juventus-nederlaget kom efter 49 ligakampe i træk uden nederlag.

I weekendens Serie A-kamp smed Juventus flere gange bolden væk på midten af banen i anden halvleg, som Inter isoleret vandt med hele 3-0.

- Vi har set kampen. Selvfølgelig kunne vi godt tænke os, at Juventus mister bolde på midten af banen, så vi kan slå kontra. Det skete i den sidste del af kampen mod Inter.

- Det er dog utrolig sjældent, at Juventus smider boldene væk på den måde, påpeger Hjulmand.

Juventus har tre point efter tre kampe, mens FCN har et enkelt i Champions Leagues gruppe E. Aftenens kamp spilles på Juventus Stadium og går i gang klokken 20.45

 

Dagens Gossip