Hun fik en allergisk reaktion: Nu griner internettet af hende

Emily Petrozza fra Connecticut i USA fik sig noget af en slem forskrækkelse, da hun vågnede mandag morgen og knapt nok kunne åbne se ud af sine øjne.

Da det endelig lykkedes hende at åbne dem lidt for at se sig selv i badeværelsesspejlet braste hun med det samme i gråd ved synet af sit opsvulmede ansigt.

Det skriver BuzzFeed News, der har talt med den allergiramte kvinde.

- Jeg kunne ikke genkende mig selv. Jeg kunne se en lille smule, men mine øjne var så hævede, at det gjorde ondt at holde dem åbne, fortæller Emily Petrozza til BuzzFeed News.

Læs også:Mor dybt chokeret: Min datter kom hjem med mærker fra et reb på halsen

Den 21-årige gik derefter i panik og sendte desperate sms’er til sine venner for at finde ud af, om der var nogen, som kunne hjælpe hende til lægen.

Hendes veninde Allison Hoffman tilbød heldigvis at køre hende til en læge.

I venteværelset tog veninden et billede af Emily Petrozzas røde og opsvulmede ansigt, som hun sendte til Emily Petrozzas 17-årige søster Lauren.

Og hun synes, at billedet af søsterens allergiske reaktion var så hysterisk morsomt, at hun med det samme delte det på Twitter, så andre også kunne få sig et godt grin.

Opslaget af efterfølgende fået mere end 27.000 retweets og 49.000 likes, og folk laver kærligt grin med den stakkels kvinde.

Den voldsomme allergiske reaktion mener Emily Petrozza stammer fra et udslæt på armen, som hun muligvis har fået, da hun var med en ven ude at fiske for fire dage siden.

Det tog hun dog ikke ydereligere notits af men bemærkede dog søndag aften, at der nu var kommet små røde knopper på hendes øjenlåg.

Og dagen efter kunne hun altså ikke se ud af øjnene, fordi hendes hovede var svulmet op på grund af den allergiske reaktion.

Emily Petrozza er nu i bedring og har fået noget medicin mod allergien, og hun kan nu sammen med sin søster grine at det komiske billede.

Følg Dagens Grin for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip