Hun føder kærestens barn – alt imens han i hemmelighed bliver gift med en anden kvinde

En engelsk kvinde føle sig taget alvorligt ved næsen, da hun har fundet ud af, at hendes kæreste er blevet hemmeligt gift med en anden kvinde, mens hun selv lå på hospitalet med fødselskomplikationer.

24-årige Heather McGillion arbejdede med at underholde turister på et hotel i Den Dominikanske Republik, da hun faldt pladask for kollegaen og charmetrolden Adonis Rodriguez.

Det skotske par havde været sammen i et års tid, da Heather McGillion blev gravid, men på grund af komplikationer under graviditeten besluttede hun sig for at vende hjem til byen Johnstone lidt nord for Glasgow.

Men da sønnen Diego kom til verden, blev den 21-årige fyr gift med en tysk turist ved navn Julia.

Den nybagte mor blev først klar over giftemålet, da en fælles ven overbragte den overraskende nyhed i en besked på Facebook.

- Jeg følte, at jeg blev ramt af en dobbeltdækkerbus, da jeg åbnede beskeden, siger Heather McGillion til The Mirror.

På det sociale medie så hun bryllupsbillederne af kæresten, der stod og holdt om en kvinde i brudekjole.

- Det gav ingen mening, og jo mere jeg tænkte over det, jo mere absurd var det, siger Heather McGillion.

Hun forklarer til den engelske avis, at parret havde væk fra hinanden i et par ugen, og derfor undrede hun sig i starten over, at kæresten både nåede at møde en kvinde og blive gift på så kort tid.

Det viste sig dog, at Adonis Rodriguez et år forinden var blevet venner med turisten på Facebook, og derfor kendte den 31-årige tysker og Adonis Rodriguez i forvejen hinanden.

Læs også: Kvinde med absurd lange tånegle skraber dem mod jorden og laver gyselig lyd

Da jeg ringede til Adonis og spurgte: 'hvorfor er Julia i en brudekjole?' blev der stille. Han sagde: 'Heather, jeg er ked af det', siger Heather McGillion og fortsætter:

- Jeg lagde på og begyndte at græde.

Heather McGillion, der ikke længere er sammen med den utro kæreste, er i dag flyttet tilbage til Den Dominikanske Republik for at arbejde.

Hun har taget sønnen Diego, der i dag er tre måneder gammel, med til øen i det Caribiske Hav, hvor Adonis Rodriguez har fået lov til at besøge ham.

- jeg føler mig så dum over, at jeg stolede på Adionis, men jeg bliver ved med at sige til mig selv, at der ikke var nogen advarselssignaler, siger Heather McGillion.

Adonis Rodriguez er stadig gift med den tyske turist.

Følg Dagens Kvinder for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip