Hunde varmede deres syge ejer i to dage, indtil hjælpen kom

I nødens stund gælder det om at have rigtig gode venner, der vil hjælpe en. Det er blevet tydeligt for 76-årige Judy Muhe fra Florida, at hun har to helt særlige venner, som hun takker for, at hun stadig er i live.

For kort tid siden faldt Judy Muhe, der bor alene og lider af Parkinson, om i sit køkken. Og med det sammen var hendes to hunde 10-årige Higgins og fire-årige Dodger ved hendes side og fulde af bekymring. Det skriver ABC News.

Læs også: Hund ringede 911 ti gange og reddede ejer

Den 76-årige kvinde, som havde slået sit hoved og skulder, var ikke i stand til at komme op fra gulvet. Og i 48 timer lå hun i køkkenet, mens hun skiftede mellem at være bevidstløs og vågen.

Under hele forløbet lå de to golden retrievere tæt ind til deres syge ejer, som de varmede og forsøgte at gøre så situationen så behagelig som mulig for Judy.

Læs også: Se billederne: Nuttet blind hund hjælper voldsramte børn

- Det bedste var, at de lod mig vide, at jeg ikke var alene. Higgins lagde sig op af min ryg, mens Dodger lå på mine ben og fødder, forklarer den meget taknemmlige Judy Muhe til ABC News og tilføjer:

- Jeg ved ikke, hvad jeg skulle have gjort uden dem. Jeg elsker dem så meget. 

Følg Dagens.dk på Facebook - klik her og vær med 

Ingen vidste, at Judy var kommet til skade og l hjælpeløs i køkkenet. Det blev først opdaget, da Judys gode veninde, Kathy Jacobs, undrede sig over, at hun ikke kunne få fat i Judy over telefonen.

Da Kathy fk åbnet døren til Judys hjem, kom hundene hende i møde og viste hende ud i køkkenet til deres syge ejer. Judy kom på hospitalet i en fart og er siden blevet opereret to gange for at få ordnet skulderen.

More ABC news videos | ABC Entertainment News

Dagens Gossip