Hunden nægter at forlade sin bedste ven på hospitalet - årsagen gør dig varm indeni

Et besøg på sygehuset er en oplevelse, der nok kan gøre de fleste mennesker lidt nervøse. Men for et barn med autisme kan det være en ret skræmmende oplevelse.

Da niårige James Isaac for nylig var indlagt på et børnehospital i New Zealand for at blive scannet, havde han en ganske særlig ven ved sin side - servicehunden Mahe.

Det skriver Newsner.

Læs mere: Han skrev et brev til sin hund Benny: Nu har over 120.000 delt det

Siden Mahe blev en del af James’ familie for to et halvt år siden, har han været en uvurderlig støtte. Han er altid ved James’ side og beroliger ham, når han er bange eller urolig.

James kan ikke tale og bryder sig ikke så meget om berøring. Tidligere var det ofte svært for familien at forlade deres hjem:

- Vi kunne ikke engang gå ud og drikke kaffe med familien. James blev urolig og ville bare væk derfra. Men efter vi fik Mahe, sidder James bare stille og venter, til vi har drukket vores kaffe færdig, siger Michelle.

Læs mere: Rørende gensyn: Familie mistede deres hund for ni år siden - nu mødes de igen

Når James og Mahe er ude, bliver Mahe bundet fast til James. Så hvis James kommer for langt væk eller går mod en trafikeret vej, så standser Mahe ham og holder ham i sikkerhed.

 

Følg Dagens Dyreriget for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip