Indsamling og støtteside for fodboldtossen på Facebook: Skylder 1,9 mio. kr.

På Facebook er en støtteside ved at samle penge ind til den såkaldte fodboldstosse, der blev landskendt og forhadt fordi han overfaldt en dommer under en landskamp i Parken.

En ny dom siger, at fodboldtossen, der hedder Ronni Nørvig, skal betale DBU små 1,9 million kroner i erstatning.

Men på støttesiden på Facebook er holdningen blandt mange, at DBU er gået for langt i deres erstatningskrav, og derfor samles der penge ind til ham.

Husk at blive ven med os på Facebook - klik her

12.500 mennesker bakker nu op om gruppen, hvor der nu er samlet over 9.000 kroner ind.

- Det eneste måde man kan ramme dem på, er bliv væk 2-3 gange fra en landskamp så mister de penge DBU/Parken det er flere mill. de mister..man rammer folk på pengepungen det kan alle forstå, så BOYKOT et par kampe så mærker de det også. Husk alle kan lave fejl og kvaje sig, men det skal man vel ikke bøde for resten af sit liv, så Kære DBU giv manden chance og find et rimeligt beløb han skal betale tilbage, mener også fodboldtossen offentligt flere gange har sagt undskyld, så må det vist være nok, skriver Jan Grøndal på siden.

Og fodboldtossen er glad for opbakningen.

- Takker virkelig jer allesammen for al den støtte i viser mig. Det giver håb til min lille familie om en noget lysere fremtid hvor vi kan gå videre med vores dejlige liv, skriver han på sin Facebookside.

Dagens Gossip