Ingrid ville hygge med et karbad, men så begyndte skummet at brænde - nu advarer hun andre

15-årige Ingrid Stigum Frimanslund ville hygge sig med et karbad, før hun skulle til julekoncert med en veninde.

Norske Ingrid tændte stearinlys og placerede dem langs badekarrets kant, før hun lagde sig til rette i skummet. Men få sekunder senere gik der ild i skummet - pludselig var badekarret fyldt med blå flammer.

Det skriver det norske medie VG.

- Jeg troede, jeg skulle dø. Jeg gik i panik og hoppede ud af badekarret og løb ind under bruseren. Jeg var usikker på, om det ville brænde endnu mere, men jeg måtte køle min krop ned, siger Ingrid Stigum Frimanslund.

Veninden fik hentet Ingrids far Rune Stigum Olsen, som hjalp sin datter med at blive kølet ned. Derefter tog de til vagtlæge, hvor den unge pige fik en indsprøjtning for at dæmpe smerterne. Til sidst blev hun sendt på sygehuset.

Ingrid fik brandskader i store dele af sit ansigt. Værst på mund og næse. Hendes øjenbryn og dele af håret blev brændt.

Skummet var af mærket ‘Kids Stuff Crazy Soap’, som efter sigende bliver solgt på flere norske apoteker. Der står ifølge apotekerne på produktet, at det skal holdes væk fra åben ild.

Producenten har kontaktet familien og skriver, at de ser på sagen og vil vende tilbage til dem. Norske medier har forsøgt at komme i kontakt med producenten, men foreløbig uden held.

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip