Joy er dybt ulykkelig efter fund af knude: ‘Jeg er så fucking ked af det’

For nylig opdagede Joy K. Petersen en knude på sin hals. Hun slog det i første omgang hen. Men så begyndte den hårde knude på hendes strubehoved at vokse lidt.

Nu har den 28-årige kvinde, der især er kendt fra programmet ‘Mig og min mor’, været hos en tur hos sin egen læge for at få hjælp. Det skriver Realityportalen.

Læs også: Joy og Mia er bragende uvenner: Vores forhold slutter her

- Jeg venter på at få en tid til en øre-næse-halslæge, og der er lang ventetid. Så min egen læge hjælper med at komme hurtigere igennem, da hun mener, den skal undersøges hurtigst muligt. Især fordi den lille knude er helt hård og sidder midt på struben, fortæller Joy, der er skræmt over situationen, til Realityportalen.

Det er ikke første gang, den blonde realitystjerne med den opsigtsvækkende mor med navnet Mia, har prøvet at finde en knude. Tilbage i 2013 opdagede Joy også en knude på halsen, men efter tallige prøver og undersøgelser blev det slået fast, at knuden var ufarlig.

Tankerne kører rundt i hovedet på Joy K. Petersen, der ikke tør tænke på, hvad der kan være galt med hende.

- Jeg prøver at lade være med at Google det, fordi så fejler man jo nærmest alt, og jeg kan godt være god til at køre mig selv op og nærmest gå i panik, siger den bekymrede Joy til Realityportalen.

Følg Dagens Gossip for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip