Kølig Real-boss tøver med Bale-køb

Real Madrid har vist stor interesse for Tottenhams walisiske angriber Gareth Bale i de seneste uger. Men nu lader meget til, at interessen køler en smule af.

Under Real Madrids ophold i USA de seneste uger, har klubbens præsident Florentino Perez nu i et interview med tv-stationen ESPN indikeret, at der er en grænse for, hvad fodboldspillere kan koste.

- Jeg taler ellers ikke om spillere. Jeg taler heller ikke om beløb, men 100 millioner euro (746 millioner kroner) lyder som meget. Uanset hvem, siger han.

Florentino Perez skulle øjensynligt have haft et møde med Tottenhams topboss Daniel Levy i USA, men mødet blev ikke til noget.

Forlydender går på, at Tottenham vil have rundt regnet 909 millioner kroner for Gareth Bale, mens Real Madrid kun har strakt sig til cirka 736 millioner kroner plus en spiller oveni.

Mens interessen for Gareth Bale altså muligvis er blevet lidt mindre, indikerer Florentino Perez til gengæld, at en kontraktforlængelse med Cristiano Ronaldo kan være tæt på.

Ronaldos kontrakt løber til 2015, men Real Madrid ser gerne, at han bliver lidt længere.

- Vi er alle overbevist om, at Ronaldo vil spille sin karriere til ende i Real Madrid. Jeg tror, at vi vil forsøge at løse dette emne inden sommeren er slut. Sæsonen begynder om en uge, men jeg håber, at vi har en løsning omkring månedens udgang eller næste måned.

Cristiano Ronaldo kom til Real Madrid fra Manchester United i 2009. Den handel står stadig som den dyreste nogensinde. Spanierne betalte knapt 815 millioner kroner for portugiseren.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip