Kørt over af 10 biler: 52-årig kvinde dræbt på motorvejen

Den tragiske ulykke skete onsdag morgen klokken 6.30, da intetanende bilister ramte kvinden, som blev dræbt på stedet.

Den dræbte kvinde var så ilde tilredt, at man måtte bruge kvindens tatoveringer, smykker og personlige papirer til at identificere hende. Det viste sig, at den dræbte, er en 52-årig kvinde fra Kgs. Lyngby. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Kvinde blev dræbt, da hun til fods var ved at krydse de vestgående spor mellem Borup og Ringsted Ø.

Hun blev ramt af en 45-årig mand fra Slagelse og landede på kørebanen, hvor det menes, at yderligere 10 bilister intetanende er kørt hen over hende.

Ved ulykkesstedet holdt en havareret bil ved midterrabatten, som kvinden var kommet kørende i. Kort inden ulykken havde flere bilister kontaktet politiet og fortalt, at en bil kørte på strækningen med et defekt baghjul, hvor fælgen slog gnister mod asfalten.

Netop som ulykken skete, var en lastbilchauffør holdt ind i nødsporet, efter han havde set kvinden stå uskadt ved den havarerede bil. Sekunder senere blev kvinden ramt, da hun løb fra midterrabatten over mod nødsporet.

Følg Dagens.dk på Facebook - Altid gratis nyheder og information

Den 45-årig mand, som ramte kvinden først, var chokeret efter ulykken, men en alkoholtest fastslog, at han var ædru.

I løbet af dagen modtog politiet henvendelser fra flere bilister, som ført blev klar over, at det var et menneske, de havde ramt i morgenmørket efter at have læst om sagen i medierne. Alle involverede er blevet vejledt i, hvordan de søger psykologhjælp.

Politiet venter nu på bilinspektørens rapport og de sidste vidneafhøringer, inden det afgøres, om nogen bliver sigtet i den tragiske sag.  

Se video fra ulykkesstedet herunder: 

Dagens Gossip