Kvinde ringer til politiet om efterladt baby - men så kom sandheden frem

En kvinde ringede onsdag til politiet og fortalte, at hun havde fundet en lille, nyfødt baby i sin baghave.

I forbindelse med fundet gav kvinden, Khiani Jackson, interview til blandt andet den amerikanske tv-kanal Fox News.

Men nu har politiet efterforsket sagen, og det viser sig, at sandheden er en helt anden, end den, kvinden først fortalte. Barnet er nemlig hendes eget.

LÆS OGSÅ: Sygeplejerske snyder sit engangsknald til at tro, han er blevet far

Khiani Jackson har indrømmet over for politiet, at hun blev meget overvældet efter at have født det lille barn i sit eget hjem samme morgen. Derfor valgte hun på besynderlig vis at ringe til politiet og rapportere om, hvordan hun havde fundet den lille nyfødte i sin have. Ifølge det lokale politi i Beltsville har barnet ikke på noget tidspunkt været efterladt udenfor.

I interviewet med Fox fortalte moren ellers detaljeret om, hvordan hun hørte babygråd, da hun gik ud på sin veranda, og fandt barnet uden en trevl på kroppen, hvorefter hun svøb det ind i sin 1-årige datters kravledragt, vaskede hende og gav hende ble på.

LÆS OGSÅ: Eksklusivt på Dagens.dk: Mor til forsvundet datter taler ud

Over for reporterne gættede Khiani Jackson på, at en ukendt mor måtte have efterladt babyen hos hende, fordi hun havde set hende gå rundt med sin lille datter og vurderet, at hun kunne tage sig af den lille.

Ifølge politiet modtager Khiani Jackson, som har tilstået at der i virkeligheden var tale om hendes eget barn, nu medicinsk behandling. Det lille barn er blevet overdraget til myndighederne, og moren vil ikke blive sigtet for den bizarre løgnehistorie.

DC News FOX 5 DC WTTG

Dagens Gossip