Kvinde vågner op af koma, da hun hører lyden, som ingen mor kan ignorere

23-årige Shelly Cawley kom ikke tilbage til bevisthed, efter hun fik foretaget et kejsersnit. 

Kejsersnittet var et hasteindgreb, og da hun efter flere timer stadig ikke var vågnet op, var lægerne begyndt at blive urolige. 

- Lægerne havde gjort alt, hvad de kunne, og det var åbenlyst, at de troede hun skulle dø, siger 35-årige Jeremy Cawley, der er gift med Shelly, og som var tvunget til at stå magtesløs ved siden af hendes seng. 

Parret nyfødte søn lå og sov nogle etager under sin mor, og så fik sygeplejersken Ashley Manus en idé. 

- Vi er store tilgængere af hud-kontakt. Vi tror det har en meget gavnlig effekt for moderen og babyen, så vi tænkte, at vi ligeså godt kunne give det et forsøg, siger hun til People. 

Sammen med en anden sygeplejersker tog de tøjet af den nyfødte og lagde ham på Shelly Cawleys bryst. 

- Jeg håbede virkelig, at Shelly stadig var derinde et sted dybt nede i komaen, og at hun kunne mærke babyen, og det ville få hendes moderinstinkt til fortælle hende, at hun var nødt til at vågne op, siger sygeplejersken Ashley Manus, ifølge People.

Lægerne understregede, at det var vigtigt, at Shelly Cawley kæmpede for livet, men at det var muligt, at babyens gråd ville vække hende. 

Men i første omgang var babyen så rolig på sin mors bryst, at han bare lagde sig til at sove. Far og sygeplejersker var nødt til at kilde ham, men efter 10 minutters tid kom lyden, de havde ventet på. 

- Vi kunne se, at tallene ændrede sig på skærmen. Vi vidste, at hun et eller andet sted derinde kunne høre babyen. Han reddede hendes liv, siger Ashley Manus.

Der gik yderliger en uge, før Shelly Cawley vågne op af komaen, og hun kunne holde sin søn i armene, og Jeremy Cawley er enig i, at det var parrets søn, der reddede hendes liv. 

- Det er et mirakel. Der er ikke andre måder at beskrive det på, siger han. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip