Lærerinde forsvarer seksuelt forhold til elev: Hans karakterer blev bedre

Sidste sommer blev den 36-årige lærerinde Brianne Altice idømt fængsel for at have haft seksuelle forhold til flere af sine elever. 

Dommeren valgte at slå hårdt ned på misbruget af de unge drenge og takserede derfor hendes gerninger til fængsel i to til 30 år. 

Et af ofrene ville dog ikke nøjes med at Brianne Altice fik en fængselsdom, og derfor har han sammen med sine forældre også lagt sag an mod skolen i Utah, hvor hun underviste. 

Og i en to sider lang redegørelse, afviser den 36-årige tidligere lærerinde, at drengen led overlast. 

Hun argumenterer med, at hun havde tæt kontakt med ham, fordi han havde problemer med sine forældre, og samtidig blev hans karakterer blev væsentligt forbedret, efter hun indledte et forhold til ham. 

- Ms. Altice rådgav drengen til at have en dialog med sine forældre og gøre sit bedste i skolen, skriver hun i redegørelsen, ifølge Independent, og henviser til, at hans karakterer blev forbedret, mens deres forhold stod på.

Hun har ikke råd til en advokat, og derfor er hun nødt til at forsvare sig selv.

Ifølge søgsmålet mod skolen, var ledelsen blevet advaret mod lærerindens forhold med eleverne, som de valgte at sidde overhørig. Det afviser skolen dog, og understreger, at de ingen anelse havde om, hvad der foregik. 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip