Laudrup sender mægtige Liverpool ud af cup

Swansea City med den danske manager, Michael Laudrup, på trænerbænken er klar til kvartfinalen i den lille engelske pokalturnering, Liga Cup.

Onsdag aften leverede waliserne et stærkt resultat, da den falmede storklub Liverpool FC blev besejret med 3-1 på Anfield. Dermed fik Laudrup også en sejr over sin forgænger i Swanseas managersæde, den nuværende Liverpool-boss, Brendan Rodgers.

Begge hold benyttede kampen til at få luftet nogle af reserverne. Liverpool havde kun Joe Allen med fra den sædvanlige stamformation - det betød også, at Daniel Agger var helt ude af Liverpools trup.

Swansea kom i front efter en god halv time, da Chico Flores headede Jonathan de Guzmans hjørnespark i mål.

Brendan Rodgers indså tilsyneladende i pausen, at det hold, han havde valgt, ikke var stærkt nok og forsøgte at redde stumperne ved at sende Steven Gerrard og Luis Suarez på banen.

Suarez fik da også scoret, men da uruguayanerens træffer faldt, var Swansea allerede to mål foran. Nathan Dyer sørgede for 2-0-scoringen i det 72. minut. I kampens sidste sekunder afgjorde Jonathan de Guzman endegyldigt kampen ved at score til 3-1.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip