Lesbisk par beordret til at holde op med at kysse, 'fordi de var på en familierestaurant'

To britiske kvinder er gået til medierne i vrede over den behandling, de har fået på en fin restaurant i London.

Det skriver Daily Mail.

29-årge Lydia Cawson fortæller den britiske avis, at hun og partneren Rubyyy Jones var taget på restauranten Canteen for at nyde et aftensmåltid.

Da Rubyyy Jones var blevet ked af det over noget, havde Lydia Cawson flyttet sin stol hen ved siden af hendes, for at trøste sine triste kæreste.

En ansat på restauranten så parrets lille intime stund, hvor Lydia Cawson også gav sin kæreste et ‘tantekys’ for at gøre hende glad igen.

De blev bedt om at ‘stoppe, hvad de havde gang i’, fordi det var ‘en familierestaurant', fortæller Lydia Cawson.

- Vi var virkelig chokerede, for vi følte ikke, at vi havde været overdrevent kærlige, siger hun i et interview med London Live.

- Ja, det var et intimt øjeblik, men så igen, jeg trøstede hende jo, og det var bare en helt simpel, kærlig reaktion, uddyber Lydia Cawson, som især er blevet stødt over kommentaren om, at de altså befandt sig på en familierestaurant.

- Hvilken forskel skulle det gøre? spørger hun.

Trods sit dårlige humør, blev også kæresten Rubyyy Jones provokeret af den ansattes hentydning. Så hun spurgte, om det ‘var en familierestaurant, eller en homofobisk restaurant?’

Det svarede den ansatte nej til, men insisterede stadig på, at de to kvinder skulle sidde adskilt fra hinanden.

Lydia Cawson fortæller, at de betalte deres regning i fred og fordragelighed, men forlod restauranten i vrede. Stedet har siden sagt undskyld for episoden.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip