Måling: Obama gjorde comeback

Barack Obama gjorde en bedre figur i nattens tv-debat mod Mitt Romney end for to uger siden, hvor han ifølge de fleste iagttagere virkede underligt spag og famlende.

Det mener et stort flertal af de adspurgte amerikanere i en såkaldt flash-måling fra CNN, hvor 73 procent siger, at præsidenten klarede sig bedre end i den seneste debat.

På spørgsmålet om, hvem der vandt duellen mener 46 procent af de adspurgte tv-seere, at Obama løb af med sejren, mens 39 procent peger på Romney som sejrherre.

CNN-målingen er foretaget blandt 457 amerikanere, som er registrerede vælgere og som så den livlige udveksling og ord og argumenter mellem kandidaterne, der tørnede sammen natten til onsdag dansk tid på et universitet i millionbyen New York.

I en tilsvarende måling, som CNN foretog umiddelbart efter sidste tv-debat for to uger siden, sagde 67 procent, at Romney klarede sig bedst, mens blot 25 procent udråbte Obama som vinder.

Romney har siden sin succesfulde optræden i den første duel lavet et comeback i meningsmålingerne. Derfor var Barack Obama presset inden tv-opgøret.

Den sidste af de tre planlagte debatter finder sted 22. oktober i Florida, og præsidentvalget afgøres 6. november, hvor amerikanerne går til stemmeurnerne.

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip