Mads Langer og Carpark North kommer til Grøn Koncert

Grøn Koncert er klar med endnu to navne til årets festival. Det er Mads Langer, der får debut til Grøn Koncert og så vender Carpark North tilbage på festivalen.

Mads Langers grønne debut

Siden debuten Attention Please fra 2006 er det kun gået en vej for Mads Langer – fremad. I 2009 udgav han sit guldsælgende og selvbetitlede album, året efter blev You’re Not Alone det mest spillede nummer på P3 og P4, og efterfølgende er han blevet signet på Sony Records og udgav i 2011 det platinsælgende album Behold.

Sidste år medvirkede Mads Langer i TV2’s Toppen af poppen, hvor han blandt andet fortolkede Sanne Salomonsens Overgi’r mig langsomt, der har været med til at cementere hans position som et af Danmarks største musikalske talenter. For en måned siden udgav Mads Langer sit fjerde album In These Waters, der strøg direkte ind som nummer et på landets albumhitliste.

Carpark North vender stærkt tilbage

Det bliver tredje gang at de danske elektrorockere fra Carpark North rejser landet tyndt med Grøn Koncert. Sidste gang var i 2010, og det er især publikumsstemningen, som Carpark North ser frem til.

-Det, der er fedt ved Grøn Koncert, er helt klart, at der er en stemning af, at folk har gået og glædet sig og så har den dér ene dag til bare at give den gas. Og så gi'r de den gas, fortæller Carpark North.

Siden, Carpark North sidst var med på Grøn Koncert, har de udgivet det dobbelte opsamlings- og livealbum Best Days og har desuden netop annonceret et nyt singleudspil Army Of Open Arms, der udkommer den 22. april. Man kan derfor godt forvente, at sløret bliver løftet for et eller to nye numre på Grøn Koncert 2013.

Grøn Koncert 2013 bliver sluttet af med Nik & Jay. Desuden kan du opleve Magtens Korridor

Her kommer Grøn Koncert:

18. juli: Kolding

19. juli: Randers

20. juli: Aarhus

21. juli: Aalborg

25. juli: Esbjerg

26. juli: Odense

27. juli: Næstved

28. juli: København

Se interview med Mads Langer og Carpark North nedenunder.....

 

Dagens Gossip