Medier: Politimorder fundet død

Menneskejagten efter den flygtende eksbetjent Christopher Dorner, som er eftersøgt for adskillige drab i Californien, har udviklet sig særdeles dramatisk natten til onsdag.

Ifølge en stribe amerikanske medier - blandt andet CNN, ABC News og Los Angeles Times - har man fundet det forkullede lig af 33-årige Dorner i en udbrændt træhytte, som politistyrker forinden havde omringet og belejret.

Politiet i Los Angeles har dog afvist alle meldinger om, at Dorner skulle være bekræftet død i hytten, der ligger i bjergene tæt på det populære vintersportssted Big Bear.

En tydeligt sur politileder ved navn Andrew Smith meddelte på et hasteindkaldt pressemøde, at temperaturerne i hytten stadig var for høje til, at man kunne undersøge brandstedet nærmere.

- Vi fortsætter som om, at Dorner stadig er derude, siger Andrew Smith fra politistyrken i Los Angeles.

På et nyt pressemøde, denne gang med det lokale politiet i San Bernardino, sagde talsmanden, at man formoder, at Christopher Dorner var den mand, som var inde i hytten.

En politimand døde natten til onsdag dansk tid og en anden betjent blev kvæstet efter en skudveksling med en person, som formodes at være den "bevæbnede og ekstremt farlige" Dorner.

Denne person barrikaderede sig derefter i træhytten, der ligger omkring to timers kørsel fra storbyen Los Angeles.

Levende billeder fra CNN viste, at der steg røgs til vejrs fra træhytten, der ligger inde i en skov. Tv-optagelserne, som kom fra en helikopter, viste også flammer i huset.

Men manden, som ifølge de amerikanske medier er Dorner, kom ikke ud af den brændende træhytte. Det fortæller en politikilde, som ønsker anonymitet på grund af efterforskningen, til nyhedsbureauet AP.

Denne kilde siger også, at der blev hørt et enkelt skud inde i huset, før ilden brød ud.

Det skete efter en skudveksling med politiet tirsdag aften dansk tid, hvor to betjente altså blev ramt af skud og siden fløjet på hospitalet med helikopter.

En af politimændene er død af sine skudsår, mens en anden nu ligger på operationsbordet, men formodes at overleve. Det fortæller Cindy Bachman, talsmand for politiet i San Bernardino, omkring klokken 2 dansk tid.

Christopher Dorner har via internettet truet med at dræbe en kollega, som han beskylder for at være i skyld i hans fyring, og han har også truet andre politimænd og deres familie.

Eftersøgning efter ham beskrives som den største menneskejagt i Los Angeles' historie.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip