Mor til bræksyg treårig hylder Jysk-medarbejder på Facebook: 'Hun var guld værd'

En taknemmelig mor fra Sorø får lige nu stor opmærksomhed for et opslag på Facebook.

- En kæmpe tak til jeres vidunderlige medarbejder i Jysk i Sorø i dag. Hun var guld værd, lyder det fra Majbritt Irming Nielsen‎ på facebooksiden JYSK Danmark.

Opslaget har i skrivende stund fået mere end 22.000 likes og over 1.000 delinger.

Årsagen til Majbritt Irming Nielsen‎ hyldest til medarbejderen er, at hendes søn blev syg på parkeringspladsen foran varehuset. 

- Jeg ville ind og kigge på håndklæder, men i det jeg åbner bildøren, siger min søn på tre, at han har ondt i maven og to sekunder senere brækker han sig ud over det hele. Jeg får bakset ham ud af bilen og taget hans jakke af, men han er stadigvæk sølet ind i bræk  Vi går pænt ind i jeres butik og spørger pænt, om vi kan låne toilettet og en pose. Hun springer straks i aktion og viser os ned til toilettet. Giver mig pose og klude, jeg kan vaske ham i. Da jeg har fået pakket hans tøj ned og vasket ham, er hun så sød, at hun har fundet en skjorte, han kan få på og et gammelt dynebetræk, han kan pakkes ind og ikke blir til is i dagens vejr, og så han ikke skal sidde oven i resterne ude i bilen, fortæller hun.

Herefter giver Jysk-medarbejderen den sløje dreng en oplevelse bag kasseapparatet, som den treårige stadig taler om.

- Da vi er på vej ud, ladet ham jeg stå ved kassen så jeg lige kan bære hans ting ud og så bære ham ud bagefter, men han bliver lidt ked, men forklare ham det for han ikke skal stå og fryse, mens jeg henter bilen og smider hans tøj i bilen. Da jeg kommer ind igen, har den søde dame taget ham med om og sat ham oppe på bordet og står sødt og snakker med ham og snakker om, at nu kan han også arbejde der i sit nye tøj.

- Det var en fantastisk oplevelse ud af en meget øv situation, det var den bedste service, jeg nogensinde har fået, og min søn snakker stadig om hende her til aften og siger, at hun er sød mor og siger, han også vil arbejde i Jysk, når han bliver stor, for han har en fin bluse. Tak for en dejlig butik og smilende fantastiske medarbejdere!!

Se opslaget i sin helhed herunder.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip