Mor til tre falder næsten bagover, da hun ser, hvad der falder ud af indkøbsposen

Nicola Yeomans kalder det selv en traumatisk oplevelse, da hun efter en indkøbstur så, at en kæmpestor, giftig edderkop faldt ud af posen.

Den havde øjensynligt gemt sig i en klase bananer. Det skriver The Mirror

Efter eget udsagn var hun ved at gå i gulvet.

- Jeg vidste ikke, om den var i live eller om der var en til. Jeg tænkte på, om den havde lagt æg. Freddie var lige gået med sin banan, og jeg gik i panik i tilfælde af, at der var dele af edderkoppen blandet i. Jeg var virkelig bekymret, siger hun.

Til sidst gik det op for hende, at den store, lodne og otte-benede skabning var død. Hun kom den i en skål og kontaktede supermarkedet. Her fik hun pengene tilbage, og siden har hun også fået et gavekort på 15 pund - svarende til i omegnen af 150 kroner.

Tesco - supermarkedskæden, hvor bananer med edderkop blev købt - har sendt dyret til et specialisthold, der skal analysere den yderligere.

Læs også: Kvinde åbner dåsetun og gør gruopvækkende opdagelse: Jeg tabte gaflen, sprang tilbage og skreg

- Vi sælger millioner af bananer hver uge, og vores producenter arbejder hårdt for at rengøre og inspicere alle frugterne grundigt, men fordi de er så friske, kan ting som dette ske ved meget sjældne lejligheder, siger en talsmand fra Tesco.

Følg Dagens Mærkelige Nyheder for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip