Nabo følger efter en lille hund og gør et usædvanligt fund

Den lille gravhund Razor gjorde alt for at få sin ejers opmærksomhed forleden, fordi den vidste noget, som ejeren, Tim Chavez fra Belen i New Mexico, ikke gjorde. Men selvom det ikke lykkedes Razor at få Tim, som også har hunden Jazzy, til at fatte mistanke, bliver den lille hund nu hyldet som en helt.

Det skriver KRQE.

Læs også: Kat flygter 20 minutter efter, den er blevet afleveret til dyreinternat: Den vælger et bedre hjem

For Razor formodede at få en nabo til at følge efter ham, da Tim tog på arbejde, fordi gravhunden blev ved med at opføre sig mærkeligt og til sidst aggressivt. Efter en længere gåtur over en mark og gennem en grøft kom St. Bernard-hunden Jazzy til syne. Jzzy var fanget i 60 centimeter mudder og kunne ikke komme fri.

Naboen tilkaldte politiet, som sammen med brandvæsenet fik trukket Jazzy fri af mudderet. En af brandmændene fra Belen, Manny Garcia, der deltog i redningsaktionen, var overrasket over historien.

- Det er aldrig sket i min karriere, og i dette fag ser man en del. Det er en sød og unik historie, som alle dyreelskere vil holde af. Det, der gør historien unik, er folkene i Belen, der bekymrer sig for hinanden, siger Manny Garcia til KRQE. 

Læs også: Han ligner en almindelig pitbull, men vent til han ser sin ejer: Så får du et chok

Tim Chavez er meget glad og taknemmelig for, at Razor blev ved med at insistere på, at der var noget galt, og at Jazzy har det godt igen.

- Man opdager ikke, hvor tæt knyttet man er til sine kæledyr, indtil noget som dette sker, siger Tim Chavez til KRQE. 

Går ikke glip af dette:

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip