For næsen af politiet: En af verdens mest eftersøgte kriminelle solgte frokost til betjente

Piotr Kupiec var indtil for nyligt på listen over Interpols mest eftersøgte kriminelle. Listen indeholder pt. 329 navne.

Den 28-årige polak er mistænkt for mord, vold, tyveri, bandekriminalitet og overfald, og har været eftersøgt siden 2008, hvor politiet udstedte en arrestordre på ham. Det skriver Mirror.

Ifølge det britiske medie stak Piotr Kupiec af, da polsk politi ransagede og anholdt medlemmer af en bande i Krakow for cirka otte år siden. Piotr Kupiec er blandt andet mistænkt for at have dræbt en fodboldfan under et opgør mellem to klubber. Offeret blev her stukket ihjel, skriver Daily Mail

Sidenhen har polsk politi forsøgt at finde frem til manden, og det viser sig nu, at han har opholdt sig i den britiske by Wiltshire i mindst fire år, hvor han indtil for nyligt havde et job i sandwichbutikken Subway.

Foto: Google Maps

Der har han langet sandwich og drikkevarer over disken i “et pænt stykke tid” –blandt andet til byens politibejtente, der holder til på stationen tæt på spisestedet.

Wiltshire politi bekræfter, at:

- Klokken 7:50 den 13. Januar 2016 udførte Wiltshire politi en arrestordre på vegne af Interpol. Det fandt sted på Subway, London Road, Devizes, hvor en 28-årig, polsk mand blev arresteret I forbindelse med en mordefterforskning i Polen.

Foto: Interpol

Politiet har længe vidst, at Piotr Kupiec opholdt sig i Storbritannien. Sidste år kom politiet således til at anholde den forkerte mand i London, som er født samme år som den eftersøgte. Manden hed dog Peter og ikke Piotr og havde ikke samme fødselsdag eller -måned.

Ifølge de to britiske medier er kollegaerne på spisestedet og lokale vidner chokerede over hændelsen.

De beskriver Piotr Kupiec som en tilsyneladende venlig mand, der dog holdt sig for sig selv.

Læs også: Stjålen skildpadde leder politiet på sporet af eftersøgt, voldelig pædofil
 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip