Nettet strammes om knivstikker-mænd

Politiet har fat i den lange ende i en sag om fire unge mænd, som natten til søndag overfaldt en 30-årig mand med knivstik i et S-tog.

- Efterforskningen er i store træk på plads, og vi har gennemset relevant videomateriale. Så vi har en klar idé om, hvem der står bag, siger pressetalsmand fra Midt- og Vestsjællands Politi Martin Bjerregaard til Ritzau.

Politiet opfordrer derfor de mistænkte til at melde sig selv, inden den intense eftersøgning af dem fører til anholdelse.

- De kan jo læse om sagen i medierne ligesom os andre, så de kan ligeså godt melde sig. Vi får jo formentlig fat i dem før eller siden, siger Martin Bjerregaard.

Det 30-årige offer blev stukket med kniv natten til søndag ved firetiden, da han forsøgte at hjælpe en yngre medpassager, som blev chikaneret af de fire mænd i et S-tog mellem Greve og Hundige.

Det fik gerningsmændene til at kaste sig over manden og stikke ham dybt i skulderen. Han blev desuden snittet på halsen og det ene øre, men slap uden livsfarlige kvæstelser.

Gerningsmændene, der stod på toget i Greve, beskrives som værende midt i 20'erne og af anden etnisk herkomst end dansk. En af dem havde venstre arm i en slynge.

Politiet regner med at sigte mændene for grov vold, men forbrydelsen kan blive takseret som drabsforsøg.

/ritzau/

 

Dagens Gossip