Norsk ros til Pytlicks unge hold

Norge havde med landstræner Thorir Hergeirsson i spidsen aldrig tabt til det danske kvindelandshold i håndbold, men den statistik blev ændret, da Danmark lørdag slog de norske OL-vindere 26-24 i træningsturneringen Golden League.

Og selvom Hergeirsson undrer sig over dommerpræstationen i den kamp, så har han også roser til det danske landshold, som er blevet tilført en række nye, unge spillere op til turneringen.

- Vi mødte et dansk hold i medgang. De havde en god fart og et godt miks af mange spillere, der ville vise sig frem, plus nogle etablerede spillere, siger landstræneren.

- Det er et spændende hold. Det har længe ligget i kortene, at der kom et generationsskifte, for Danmark har været gode til at producere talentfulde unge spillere, siger Thorir Hergeirsson og tilføjer.

- Nu skal de talenter gøre sig på højeste niveau, og den proces har de startet her, og det ser spændende ud, siger han.

Ifølge Hergeirsson havde Norges nederlag dog en naturlig årsag.

- Vi havde mange spillere ude og kun få alternativer. Vi tabte på, at vi fik seks udvisninger, mens Danmark kun fik en enkelt. Det var lidt mærkeligt, siger han.

Norges OL-vindere er også regerende europa- og verdensmestre. Mod Danmark havde Norge dog blot fire spillere fra OL-truppen på holdkortet.

Danmark har vundet begge holdets opgør mod henholdsvis Frankrig og Norge i træningsturneringen og skal søndag eftermiddag møde Rusland i en kamp, der afgør, hvem der vinder Golden League.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip