Nu kommer der endelig et par boksershorts til mænd med menstruation - og det er genialt

De fleste kvinder kaster bind eller tamponer i indkøbskurven, når det er tid til den månedlige menstruation.

Men nu har firmaet Thinx udviklet et produkt, som skal være et alternativ til de gammeldags metoder. Det skriver Mic.

Virksomheden har skabt en slags menstruations-underbukser, som absorberer blodet. Og de er ikke kun til kvinder.

Da Thinx lancerede produktet i 2014 skabte det røre, at trusserne kun var tiltænkt kvinder - og det satte tankerne i gang hos direktør Miki Agrawal.

- En masse mennesker mailede os og sagde, at kvinder ikke er de eneste, der får menstruation. Vi blev ret ramt af det, for det havde vi egentlig ikke tænkt over, hvilket ikke er overraskende, når man tænker på, at der er så stor mangel på oplysning om transkønnede, selv i dag, skriver hun i en mail til Mic.

Der findes mange mænd, som ikke tager det mandlige kønshormon testosteron, der stadig får menstruation - hvilket for mange kan være en smertefuld påmindelse om, at kroppen ikke passer til ens kønsidentitet. Og mange har svært ved at tale højt om det.

Efter at Miki Agrawal og hendes hold lærte om den skam og de tabuer, der er forbundet med transkønnede mænd og menstruation, besluttede de sig for at udvikle underbukser til begge køn. 

- Vi tænkte, at hvis vores mål er at komme af med dette tabu og eliminere den skam, der er associeret med menstruation verden over, så er vi nødt til at gøre det for alle, siger Agrawal.

Lær mere om produktet i videoen herunder.

 

 

Følg Dagens Forbrug for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip