Okore har intet prisloft i FC Nordsjælland

Fodboldspilleren Jores Okore har længe ytret ønske om at komme til udlandet, og det må gerne ske i sommerens transfervindue.

- Jeg håber selvfølgelig på, at der kan ske noget. Men jeg tager det stille og roligt, siger forsvareren, som i øjeblikket er samlet med landsholdet før kampene mod Georgien og Armenien.

Den 20-årige FC Nordsjælland-spiller kan dog komme til at vente lidt tid endnu, for hans kontrakt med de danske vicemestre løber frem til udgangen af 2016.

Modsat en del andre spillere er der ifølge Jores Okore ikke et loft for, hvor meget FC Nordsjælland kan forlange for ham.

- Det tror jeg ikke, at der er, siger Jores Okore.

Spørgsmål: Så i princippet kan de sige 700 millioner kroner eller hvordan?

- Det tror jeg. I princippet kan de.

Spørgsmål: Men du har vel en dialog med FC Nordsjælland om, hvad der er dine ønsker?

- Selvfølgelig snakker vi med FC Nordsjælland, men lige nu har jeg ikke snakket med dem i forhold til det her transfervindue. Dér har jeg kun fokuseret på landsholdet.

- Det er noget, jeg lader min agent tage sig af. Det er hans job. Jeg håber, at han kan klare det for mig, siger midterforsvareren.

Jores Okore forlængede i november 2011 sin kontrakt med FC Nordsjælland, så den løb helt frem til udgangen af 2016.

Dengang var han endnu i gang med sit store gennembrud, som netop kom i sæsonen 2011/12, der resulterede i et uventet dansk mesterskab

I efteråret 2011 fik han debut på A-landsholdet, og han kom med til EM-slutrunden i Polen og Ukraine året efter.

I sidste sæson høstede den 20-årige midterforsvarer anerkendende ord for sin indsats i Champions League-gruppespillet mod Juventus, Shakhtar Donetsk og Chelsea.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip