Pædagog arrangerede slåskampe mellem vuggestuebørn - nu er hun dømt for mishandling

Den tidligere vuggestue-pædagog Sarah Jordan er blevet kendt skyldig i børnemishandling.

Sagen - der vækker stor opsigt i USA - var for retten, efter det kom frem, at hun havde arrangeret slåskampe mellem børnene i vuggestuen i Virginia. Det skriver New York Daily News

Hun blev dømt for mishandling af børn i alderen halvandet til to år. Nu står hun til 41 år i fængsel.

Amerikanske medier har døbt sagen “Baby fight club” med henvisning til filmen Fight Club. “Klubben” blev afsløret i september 2013 af socialmyndighederne, som anklagede Sarah Jordan for at have mishandlet børnene i mindst seks måneder.

Efterforskningen viste, at den 31-årige pædagog og en kollega opfordrede til slåskampe mellem børnene, samtidig med at hun nogle gange selv mishandlede børnene.

Et vidne skal have set personalet trampe på børnenes tæer, mens de voksne havde sko på og grinede. I løbet af sommeren gik de voksne angiveligt målrettet efter børn, der var vandskræk, og smed dem i et havebassin. De grinte, mens de rædselsslagne børn græd.

Under retssagen nægtede Sarah Jordan sig skyldig i alle anklager. Hun indrømmede dog at have leget vandlege med børnene, men ikke så voldsomt, som påstanden lød i anklageskriftet.

Læs også: Dreng blev mast til døde: 120 kilo tung far satte sig på sin søn og spillede Playstation 

Forældre til de berørte børn afgav også vidneforklaring under retssagen. De fortalte blandt andet, at børnene pludselig blev voldelige derhjemme og efterlignede pædagogernes adfærd ved at træde på forældrenes tæer.

- Hun trådte på sin mors fødder. Hun ville løbe ind og slå os uden nogen åbenlys grund og begynde at fnise, fortalte faderen Adam Smith.

Strafudmålingen i sagen falder den 6. maj.

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip