Pædofil mand grinede, da soldat konfronterede ham efter voldtægt af 12-årig - det skulle han ikke have gjort

Den amerikanske soldat Charles Martland mistede sit job, da han sidste år stod frem og fortalte, hvordan han havde håndteret en pædofil politi-leder under udsendelse i Afghanistan.

Ifølge soldaten blev han bedt om at se bort fra de sexovergreb, som afghanske politifolk og soldater begik på børn. Det med at vende det blinde øje til fik dog en brat ende, da han en dag mødte en mor til et af de misbrugte børn. Det rapporterer Fox News.

Moderen fortalte, at en politileder havde bundet hendes søn fast til en pæl og udnyttet ham. Hun fortalte også, at nogle af politilederens venner efterfølgende besøgte hende og gav hende tæv.

Charles Martland konfronterede betjenten sammen med en soldaterkollega. Mandens reaktion var at grine af ham og sige, at det jo bare var en dreng.

Soldaterne så rødt og kastede sig over politilederen. Ifølge Charles Martland var manden ikke i stand til at gå, da de var færdige med afstraffelsen.

Hjælp fra Hollywood
Sidste år stod Charles Martland så frem med historien i New York Times. Det kostede ham en fyreseddel.

Historien er blevet aktuel igen, fordi han nu får hjælp fra uventet kant. Skuespilleren Harvey Keitel - blandt andet kendt fra filmen Reservoir Dogs - har skrevet et åbent brev som støtte for soldaten.

- Jeg er en borger i USA, gift, en far, skuespiller og en tidligere soldat. De amerikanske værdier er på spil her, og ingen person jeg kender ville ikke have gjort det samme som Martland og kaptajn Daniel Quinn for at beskytte et barn. Punktum. Det er en amerikansk værdi, lyder det i brevet.

Læs også: Mødre opdager sandheden om nabo: Så jagter de ham ud af hans hus 

Han mener i stedet, at soldaterne burde hyldes for deres gode gerning.

- Da jeg var en ung soldat, forstod jeg, at vi var til stede for at kunne hjælpe andre, som ikke kunne beskytte sig selv. Hvem end der besluttede at straffe disse to mænd i stedet for at give dem en medalje for deres handlinger, bør spørges, hvad helvede de ville have gjort, hvis det drejede sig om deres barn, skriver Harvey Keitel også i brevet.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip