Pædofilt monster filmede sig selv, mens han voldtog og urinerede på lille pige

Eric Master kan se frem til at ende sine dage i et amerikansk fængsel, efter en dommer fandt ham skyldig i et grusomt overgreb på et spædbarn. 

Den 29-årige blev fundet skyldig i at have taget en kun 18 måneder gammel pige med på et motel, hvor han bandt hendes arme og ben fast til sengestolperne. Herefter filmede han sig selv, mens han udsatte hende for forskellige overgreb og fuldbyrdet voldtægt, skriver Mirror. 

Efterfølgende tissede han på hende, og sendte videoen af det til et pædofilt netværk, hvor han opfordrede andre til at begå lignende overgreb og sende film til ham. 

Den tidligere kystvagt blev opdaget af FBI, efter filmen af overgrebet dukkede op på andre pædofiles computere. 

Den 29-årige sad allerede fængslet for voldtægt af en 17-årig pige, da politiet fandt ud af, det var ham, der stog bag voldtægten af den lille pige. Derudover havde han fået en dom på 50 års fængsel for fem overgreb på andre små børn. 

Den lille piges mor tryglede dommeren om aldrig at lukke ham ud igen. 

- Han har givet min datter en livstidsdom, hun aldrig vil kunne glemme igen. Du må ikke lukke ham ud igen, lød det fra moren, ifølge Mirror. 

Under retssagen havde Eric Master givet udtryk for, at han udsatte de mange børn for overgreb, fordi han selv havde haft en hård barndom. 

Men det ville dommeren ikke høre på. 

- Du er et gennemført ondt menneske, og vi er nødt til at sørge for, du aldrig får lov til at komme ud i samfundet igen, lød det fra dommeren, Mark Trusock. 

Dagens Gossip