Par så mand gå hjem til fods efter en lang arbejdsdag - så besluttede de sig for at overraske ham

Da Sean Merrill og hans kone Darilyn så skolens pedel gå hjem til fods, blev Sean Merrill pludselig ramt af en lyst til at tilbyde manden et lift hjem.

- Jeg stoppede for rødt, da jeg så en midaldrende mand gå over fodgængerfeltet lige foran min bil. Klokken var 21.45, og manden virkede træt efter en lang dags arbejde. Han gik med sin madkasse i hånden og hang lidt med hovedet. Jeg følte stærkt, at jeg måtte standse og spørge, om han havde brug for et lift. Min kone var enig, så vi holdt ind til siden. Det tager han 2,5 time med offentlig transport at komme til arbejde, og det samme at komme hjem, når han har fri, skrev Sean Merill på siden GoFundMe, hvor han oprettede en indsamling til manden. 

Det kunne være stoppet der, da de satte Robert Ford af efter liftet, men Sean Merrill kunne ikke stoppe med at tænke på ham og hans fem timer lange transport hver dag.

Det var derfor han oprettede indsamlingen. Han bad om 1500 dollars, så han kunne købe en bil til Robert Ford.

Det mål nåede han.

Læs også: Paradise Hotel-vinder: Derfor skænker jeg pengene til kræftforskning

En dag troppede Sean Merrill og hans kone så op hos Robert Ford. De bad ham gå med uden for, fordi de havde en overraskelse til ham.

Den dag glemmer han næppe lige foreløbigt. Se videoen nedenfor.

Følg Dagens Helte for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip