Politiet frigiver video: Her truer pistolmænd sig til kontanter i forretning i Ølgod

Det er stadig ikke lykkedes politiet at finde de to mænd, der stod bag det væbnede røveri mod supermarkedet Kiwi i Ølgod den 21. januar sent om aftenen.

Klokken 21.55 kom de ind i forretningen. Med pistoler truede de en ansat til at udlevere kontanter og nogle kartoner cigaretter.

Efter røveriet flygtede de to mænd ud af forretningen. Formentlig i retningen af Torvegade i Ølgod. Begge havde sorte pistoler, og politiet oplyser, at mændene formentlig har haft en form for overtøj på, som de har taget af og på før og efter røveriet.

Politiet har også talt med vidner i sagen. Heller ikke det har ført dem tættere på de to røvere.

Selvom Syd- og Sønderjyllands Politi tidligere har frigivet billeder fra røveriet, er sagen fortsat uopklaret. Derfor frigiver det nu også en video fra forretningens overvågningskamera.

Hvis du mener at kunne genkende disse to røvere eller har oplysninger, der kan hjælpe med opklaring af sagen, vil Syd- og Sønderjyllands Politi gerne høre fra dig på telefon 114.

Signalement af de to mænd:

A:

·        Mand

·        Taler dansk

·        Cirka 18 år

·        Lys i huden

·        175-180 cm høj og spinkel af bygning.

·        Iført sort T-shirt med regnbue farvet  skrift på brystet, mørke bukser, sorte/grå arbejdshandsker, hvidt bælte, røde ”Convers” sko, sort elefanthue.

B:

·        Mand

·        Taler dansk

·        Afrikansk af udseende

·        Cirka 18 år

·        175-180 cm høj og spinkel af bygning.

·        Iført mørke bukser  og mørk trøje, hvidt bælte, mørkeblå ”Convers” sko, sort elefanthue.

Dagens Gossip