Populært dansk spisested er gået konkurs

Skrevet af Kamille Isaksen

21/12/2023
Foto: Google Street View
Foto: Google Street View
Det ellers populære spisested lukker efter konkurs.

Dagens topnyheder

Efter næsten tre års drift har Pure Greens Club, en kendt salat- og juicebar med lokationer i København, måttet indgive konkursbegæring. 

Det skriver Finans

Denne udvikling kommer som en overraskelse, da kæden har nydt en vis popularitet og har været promoveret af flere influencere på sociale medier.

Retten i Aarhus har officielt erklæret virksomheden konkurs, som rapporteret af Finans. Detaljerne bag årsagerne til konkursen er endnu uviste, men denne begivenhed markerer en afslutning for en forretning, der havde etableret sig i hovedstadens konkurrenceprægede madscene.

Pure Greens Club, som har haft tre caféer beliggende i Indre By, på Østerbro og i Frederiksberg, var kendt for sit fokus på sunde alternativer indenfor fastfood-segmentet. Kæden, der delvist ejes af den tidligere X-Factor dommer, producer og natklubejer Remee Jackman, havde for blot en måned siden søgt efter nye investorer. Målet var at indsamle tre millioner kroner til yderligere ekspansion, herunder åbning af nye butikker.

Remee Jackman har dog valgt ikke at udtale sig om konkursen. Hans involvering i virksomheden har været en del af dens profil.

Nedenfor kan du se deres nyeste butik, som åbnede for 33 uger siden: