Princes mund blev skåret op: Nu opfordrer Linda alle til at dele hendes oplevelse

Den svenske kvinde Linda Gegerfelt går lige nu viralt med en opfordring, der deles af tusinder.

Hun er rasende oven på en oplevelse, hun havde for nyligt, da hun var ude at gå tur med sin hund Prince:

- Han stivede pludesligt af skræk, og så så jeg, at der flød blod ned på jorden. Han sprang op i mit skød, for at bede om hjælp, siger Linda til mediet Vimmerby Tidning.

Læs også: Skjulte optagelser afslører grotesk dyremishandling på økologisk slagteri

Prince havde forinden set noget, han troede var legetøj eller mad, og samlet det op med sin mund og snude.

Det viste sig dog at være alt andet end en bold eller mad, men derimod en knust flaske, som nogle skraldesvin havde efterladt i græsset på den fodboldbane, Linda og Prince gik tur ved.

- Til alle jer kæmpe idioter, som smider jeres glasflasker på asfalten/græsset/andre steder!!!! Prince løb hen og bed i denne flaske, som lå på græsplænen (Bökensved), og nu ser han sådan her ud! Er det så forbandet svært at finde en skraldespand, for ellers burde I ikke forlade jeres hjem!!!, rasede hun kort efter på sin facebookvæg.

Først var hun chokeret og tænkte på, hvor meget skade den knuste flaske kunne have gjort på et barns fod eller andre end Prince.

Efterfølgende blev hun edderspændt rasende og skrev opslaget, som nu bliver delt i stor stil som en opfordring til andre skraldesvin.

Prince måtte en tur til dyrlægen og efterfølgende på dyrehospital, men den 1-årige hvalp har det nu godt efter omstændighederne.

Læs også: Hun finder en forladt baby i en bunke affald, men vent til du ser hendes ansigt 2 år senere

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip