Rema 1000 med stor afsløring: Derfor skal du glæde dig

Skrevet af Nicolai Haugsted

5 uger siden

|

11/04/2024
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
2024 bliver et stort år for dagligvarekæden.

Dagens topnyheder

Med en udvidelse, der minder om en lanceringssekvens for en rumraket, spreder Rema 1000 sig over Danmarks landkort med en hast, der kunne få enhver konkurrent til at se grønt af misundelse.

Det står klart, at denne discountkæde ikke har nogen intentioner om at sætte farten ned, idet butik nummer 400 snart åbner dørene i Vejle. Begivenheden finder sted den 2. maj og fejres med yderligere åbninger i Aarhus Nord samt i Korup nær Odense.

Maj og juni byder på en sand ekspansionseksplosion med henholdsvis seks og fem nye butikker. Det tyder på, at sommerferien ikke bliver noget hvil for Rema 1000, der har ambitiøse planer om at introducere cirka 70 nye butikker på det danske marked inden årets udgang.

Jonas Schrøder, kommunikationschef hos Rema 1000, udtrykker sin begejstring over den aktuelle udvikling til B.T.

"Ja, det er dejligt, at vi nu får åbnet alle de butikker på tidligere Aldi-lokationer. Det har vi glædet os til," siger han. Strategien inkluderer placering af fire ud af fem nye butikker i juni i lokaler, der tidligere husede Aldi, i byer som Brørup, Ringkøbing, Brøndby Øster og Glostrup.

Med en så imponerende udvidelse rejser spørgsmålet sig, om Rema 1000 vil benytte lejligheden til at skærpe konkurrencen yderligere med endnu lavere priser, takket være større lagre af varer. På dette spørgsmål svarer Schrøder forsigtigt, idet han understreger virksomhedens tilbageholdenhed med at udtale sig om fremtidige prisstrategier.

"Vi kommenterer principielt ikke på fremtidig prisudvikling af konkurrencehensyn - men vi gør altid, hvad vi kan, for at være skarpe på priserne," forklarer han.