Rodgers: Agger en af verdens bedste

Daniel Agger får masser af roser af Liverpool-manager Brendan Rodgers, efter at danskeren fredag forlængede sin kontrakt med den engelske traditionsklub.

- Daniel er en fantastisk spiller, og jeg er meget glad for, at han har valgt at blive i klubben. Det er et stort boost for alle.

- Han er en af de bedste midterforsvarere i verden. Hans balance, hans evne til at læse spillet, hans defensive kvaliteter og evner til at spille bolden op nede fra forsvaret er outstanding, siger Brendan Rodgers til klubbens hjemmeside.

Manageren, der kom til Liverpool i sommer fra Swansea, har aldrig været i tvivl om, at den 27-årige dansker ville fortsætte i klubben.

- Daniel gjorde det klart over for mig i vores allerførste samtale, da han spillede EM med Danmark, at han gerne ville blive og være en del af klubbens fremtid.

- Der var selvfølgelig interesse for ham, men jeg havde aldrig på fornemmelsen, at jeg skulle kæmpe for at holde på ham. Han gjorde det hele tiden klart, at han ville blive i Liverpool, siger Brendan Rodgers.

Daniel Agger har spillet 177 kampe for Liverpool og scoret ni mål i sine snart seks år i klubben. Længden på den nye kontrakt er endnu ikke blevet offentliggjort.

 

Dagens Gossip