Rystet Schalke-træner forstår ikke holdet

Træneren for den tyske klub Schalke 04, Jens Keller, har svært ved at forstå, hvad der gik af hans spillere, da tyskerne tirsdag aften tabte 2-3 til Galatasaray i Champions League.

Efter 1-1 i den første kamp i Tyrkiet var nederlaget ensbetydende med exit for Schalke, og specielt indsatsen før pausen var alt andet end tilfredsstillende i Kellers øjne.

- Jeg har ingen forklaring på første halvleg, hvor vi spillede, som vi gjorde for et par uger siden uden den nødvendige aggressivitet - alle gav måske 10 procent mindre, end hvad der var behov for, siger Jens Keller ifølge nyhedsbureauet AFP.

Galatasaray vandt første halvleg 2-1, og dermed havde tyskerne spillet det gode udgangspunkt fra den første kamp af hænde.

- Vi var ikke for sejrssikre, men vi var ikke tilstrækkeligt fokuserede og gav dem for meget plads. I anden halvleg var vi meget bedre, konkluderer Jens Keller.

På et udsolgt Veltins Arena gav Michel Bastos hjemmepublikummet nyt håb om avancement, da han udlignede til 2-2 i anden halvleg.

Men trods et desperat pres på det tyrkiske mål i kampens slutfase lykkedes det ikke at score mere, og så kunne indskiftede Umut Bulut lave tyrkernes sejrsmål i overtiden, da han udnyttede et kontraangreb.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip