Ståle efter to fyringer: Jeg er den samme

FC Københavns nye træner Ståle Solbakken erkender, at hans markedsværdi efter to fyringer ikke er helt den samme, som da han forlod den danske hovedstadsklub for godt to år siden.

Men FCK's fans har ingen grund til at være bekymret for, at fyringerne i 1. FC Köln og Wolverhampton har slukket gløden hos nordmanden og gjort ham til en dårligere træner.

- Hvis nogen har de tanker, kan jeg ikke forstå det. Hvis jeg var en god træner sidst, så er jeg det nok stadig og nu med erfaring fra blandt andet Bundesligaen, siger Ståle Solbakken.

Han stod i sin første periode i FC København bag fem danske mesterskaber og to deltagelser i Champions League.

De kvaliteter er han stadig i besiddelse af, mener han, selv om klubledelserne i Tyskland og England ikke helt delte det synspunkt.

- Min samvittighed er ren. Köln er en urolig klub, og se hvordan det er gået klubben, efter at jeg blev fyret, siger Solbakken og henviser til den tyske traditionsklubs placering i den næstbedste række.

- Wolverhampton ansatte mig, fordi ejeren gerne ville ændre stilen. Det var et langsigtet projekt, men han mistede tålmodigheden og ansatte i stedet Dean Saunders, der skulle genindføre den britiske stil.

- Hvis du spørger ejeren i dag, om han selv var glad for den beslutning, tror jeg, han vil svare klart nej, siger Solbakken.

Wolverhampton rykkede efter fyringen af nordmanden ned i League One, den tredjebedste række.

/ritzau/

 

Dagens Gossip