Star Tour: Krabi i Thailand stadig mere populært feriemål

Vi elsker Thailand, og rigtig mange danskere har prøvet at holde et par ugers ferie på Phuket, der er Thailands mest besøgte turistområde overhovedet.

Tusindvis af danskere har oven i købet besøgt Phuket flere gange, men efterspørgslen på andre rejsemål i Thailand er nu stærkt stigende, og danskerne flytter på sig i det mest populære, oversøiske vinterrejse land.

- Tendensen er tydeligt, at mange danskere nu ønsker at prøve andre rejsemål i Thailand end Phuket. Vi har måttet indsætte ekstrafly til Krabi, og har nu to direkte fly om ugen til Krabikysten, hvor små 10.000 danskere, eller dobbelt så mange som sidste år, vil holde ferie denne vinter, siger Stig Elling, der er salgsdirektør i Star Tour.

Annonce: Få 50% på restauranter, sushi, massage og andet godt - Se mere her

Star Tour flyver som eneste danske rejsearrangør direkte til Krabi, hvor det specielt er byen Aonang og den unikke skærgård med de mange småøer, der trækker folk til.

Rigtig mange vælger endda at kombinere Aonang med øerne Koh Lanta eller Koh Kradan.

Hver femte af dem der flyver til Krabi på ferie, vælger desuden en kombinationsrejse med Khao Lak.

Phuket er fortsat det største rejsemål i Thailand, og Star Tour, der har 60 procent af chartermarkedet i Thailand, sender denne vinter totalt omkring 30.000 danskere på ferie i smilets land.  Heraf flyver altså små 10.000 direkte til Krabi.

- Aktuelt er det vigtigt for os at understrege, at der hverken på Phuket eller i Krabi er, eller har været, problemer med oversvømmelser. Her er vejret helt og aldeles normalt og skønt, garanterer Stig Elling.

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.


På Samlino.dk kan du beregne og sammenligne lån til bil på tværs af 15+ selskaber. Prøv i dag på www.samlino.dk/laan/billaan
 

Dagens Gossip