Teenager lagde dette billede op på Facebook sammen med teksten ‘skole vil blive tændt’ - nu er hun arresteret

En 17-årig teenager fra den amerikanske delstat North Carolina er kommet i store problemer, efter hun lagde et billede op på Facebook.

Amber Beaver delte et fotografi af tre skydevåben – en pistol, et haglgevær og en riffel – på det sociale medie, mens hun i tekstfeltet skrev følgende besked: 'Skole vil blive tændt'.

Beskeden på Facebook sprang i øjnene på flere af den unge kvindes skolekammerater og lærer fra East Rowan High School, og politiet fik på den måde hurtigt nys om den krudtfyldte opdatering.

Amber Beaver var tidligere droppet ud af skolen, men var efter en pause tilbage på skolebænken i det sydøstlige USA.

Politiet ville nu gerne tale med hende, så derfor kørte de hjem til hendes far, der fortalte betjentene, at han ikke havde set datteren i en uges tid.

Ordensmagten fortsatte derfor jagten hos andre familiemedlemmer til den 17-årige kvinde, der dog selv ringede ned til politistationen, da hun blev klar over situationen.

Amber Beaver forklarede til politibetjentene, at opdateringen på Facebook 'bare var en spøg', og at hun syntes, at det var sjovt. Det skriver Fox 8

Samme synspunkt delte de amerikanske myndigheder ikke.

Læs også: Kæreste offentliggør hjerteskærende SMS sendt af offer, som blev skudt ned ved skoleskyderi

Spøgefuglen er derfor nu knap så flyvende, da hun er sat bag tremmer, og her sidder hun med blandt andet en sigtelse for voldstrusler hængende over hovedet.

At mydighederne ser alvorligt på sagen hænger sammen med, at der bare i oktober måned har været flere skoleskyderier i USA.

Ni personer blev skudt på et college i Oregon i den modsatte side af landet, mens én person mistede livet den 9. oktober i forbindelse med et skyderi på et universitet i Arizona. 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip