Teenager slog sin kæreste ihjel: Nu raser familien over hans facebookopslag

En britisk familie er lige nu i oprør over en besked, de har fået fra deres afdøde datters tidligere kæreste. Det skriver Mirror.

Den tidligere svigersøn, 19-årige Mentesh Da Silva, kørte i efteråret 2015 galt i sin Renault.

Med sig i bilen havde han sin kæreste, 18-årige Emily Laker, der blev dræbt i uheldet, hvor bilen blev slynget ind i et træ i for høj fart. Vidner på stedet sagde, at det lignede, at han kørte for stærkt med vilje og nærmest gassede op, før ulykken skete.

For tre uger siden fik Mentesh Da Silva, som kørte bilen, derfor en betinget fængselsdom for at have kørt uagtsomt. Hans advokat forsvarede ham med, at han følte “voldsom anger” over hændelsen.

Emilys familie er dog rasende på den tidligere svigersøn, fordi han efterfølgende skrev på facebook, at:

- Det var et uheld. Shit happens. Jeg ved, hun er gladere, der hvor hun er nu, sammenlignet med, hvis hun var her i Canterbury (by red.) mellem alle de her idioter.

Beskeden blev sendt til en ven af familien, og Emilys mor har sidenhen delt den på de sociale medier, hvor hun kalder ham “et ulækkert menneske”.

Tidligere har drengen lagt et billede på facebook fra hospitalssengen med teksten “still going strong”.

Emilys far udtaler, at:

- Emilys død har efterladt os med et stort tomrum i vores liv og er skyld i umenneskelig stor smerte og sorg, som kun er blevet forværret af den ansvarlige mands handlinger og ord.

Han og familien føler langt fra, at straffen er høj nok. De er rasende over, at Mentesh Da Silva reducerer deres datters død til udsagnet “shit happens”.

Læs også: Stedmor voldtog og slog hendes barn ihjel: Læs morens rørende Facebook-opslag
 

Følg Dagens Politirapport for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip