Tyv rippede Alexandras hjem: Nu går hendes rørende besked til tyven viralt

Alexandra Patricia Mahjouri så i år frem til at tilbringe julen sammen med sin mand og deres fireårige søn. Det var deres første jul sammen som gift par, og det var deres første jul sammen i familiens nye hjem.

Desværre kom familien hjem til et gennemrodet hus, hvor en eller flere tyve har ødelagt familiens ting, hvis ikke stjålet dem.

Alexandra er gravid, men som hun skriver, så lagde tyven nok ikke mærke til det, da han trådte på hendes scanningsbilleder i sin iver efter at stjæle familiens pas og værdipapirer.

Indbruddet var så grænseoverskridende, at Alexandra Groome skrev et opslag på sin facebookvæg, som nu er gået viralt.

Læs også: Kan du spotte tyven? Det kan kun 2 ud af 100 

Baggrunden er, at hun midt i sin vrede og sorg har fundet plads til at skrive en for mange overraskende besked til tyven.

Opslaget lyder blandt andet:

- Til personen der brød ind i vores hus. Jeg vil bare gerne takke dig. Tak fordi du tog vores fjernsyn, det betyder, at vi taler mere sammen i familien. Tak for at få mig til at indse, at alle de materielle ting, du tog, ikke er værd at fælde tårer over, når vi som familie er i sikkerhed og har det godt, hvilket er det vigtigste. Det kunne have været langt værre. Tak, fordi du fik mig til at indse, hvor stor opbakning, vi har, i vores netværk omkring os, som alle har ringet til os, sms’et os, og som er kommet forbi os for at trøste os.

Foto: Alexandra Groome

- Tak, fordi du får mig til at indse, hvad der er vigtigst i julen: At bruge tid med ens kære og se, hvor meget glæde det bringer til børnene. Mens jeg sidder her rystende og bekymret, har vi heldigvis fået overbevist vores lille dreng om, at det er nissen og hans kat, Disney, der har rodet så meget og spredt hans ting rundt omkring og gemt dem, så vi bliver nødt til at lede efter dem, skriver Alexandra Patricia Mahjouri. 

Læs også: Tyv ville tømme båd for diesel - endte med afføring og opkast

- Det er en trøst for os, at han ikke aner, at det er dig, der har gennerodet vores hus, inklusiv hans værelse. Jeg håber, at du bruger pengene, du, et granvoksent menneske, stjal fra en fireårigs sparegris, som han ellers har spinket og sparret sammen i gennem flere år. Brug dem på dine børn…

Foto: Alexandra Groome

Nogle af de smykker, tyvene stjal havde Alexandra fået af sin far, der døde for seks år siden.

Alexandra slutter sin opdatering med at skrive, at hendes far var et gavmildt mennesker, og at hun håber, at tyven vil bruge pengene fra smykker og så videre til at gøre sin egen familie glad. 

Hun skriver til sidst, at hun ikke er okay, men at hun holder sig stærk på grund at sin mand, sin søn og de elever, hun til dagligt underviser.

Opslaget er sidenhen delt af over 1.000 mennesker, og under beskeden viser flere deres støtte til familien. 

Foto: Alexandra Groome

 

 
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

To whoever burgled our house,I just wanted to say thank you. Thank you for taking our televisions, it means we've...

Posted by Alexandra Patricia Mahjouri on Wednesday, December 9, 2015

 

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

Dagens Gossip