Ukendte gerningsmænd smider syre i ansigtet på fem teenagere: Nu offentliggør politiet overvågningsfoto fra togstation

Fem teenagedrenge blev søndag eftermiddag kørt på hospitalet, efter de blev overfaldet af omkring 10 personer på en togstation i byen Ockendon i det østlige England.

For 17-årige Lee Elliot er det uvist, om han nogensinde får synet tilbage på det ene øje.

Hans mor fortæller til tabloidavisen The Sun, at en af de ukendte gerningsmænd kastede væsken fra en flaske og hen på den unge mands ansigt, der nu er plaget af voldsomme forbrændinger.

- Lægerne har sagt, at han var meget heldig, siger moren.

Hun forklarer, at sønnen har fået voldsomme forbrændringer ved venstre øje.

Læs også: Abe mister livet efter at blive overhældt med syre

- Vi bliver nødt til at vente et par dage for at finde ud af, om han bliver okay. I dag har han sagt, at han kun kan se en grøn sløring og ikke kan se ud af øjet ordentligt, supplerer hun.

En række chokerende billeder har fundet vej til de sociale medier, hvor man kan se de forfærdelige skader hos de fem ofre.

Forældrene har valgt at dele billederne i et desperat forsøg på at finde frem til oplysninger, der kan lede politiet på sporet af bagmændene.

En talsperson fra Essex Police siger, at de søndag ved halv et-tiden modtog en besked om, at der var uro ved togstationen.

- Vi fik besked om, at en gruppe mænd havde sprøjtet et skadeligt stof på en anden gruppe af fem mænd, og bagefter forlod de mistænkte stedet i et tog, siger talsmanden fra den engelske ordensmagt.

De fem teenagere blev kørt med ambulance til Broomfield Hospital i Chelmsford, hvor eksperter i forbrændinger og brandsår stod klar til at hjælpe dem.

Politiet har vagt at offentliggøre et overvågningsfoto af en mand i en mørk jakke – da de 'meget gerne' vil have en alvorssnak med personen på fotoet:

Følg Dagens Mødre for flere lignende artikler:

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip