Ung mor hjerneskadet kort efter hun fik indsat billige brystimplantater

En ønske om større bryster var det, der tilbage i sommeren 2013 fik Linda Perez til at tage hul på sin opsparing.

Den dengang 18-årige kvinde valgte at betale 18.000 kroner for et par brystimplantater, men den amerikanske teenager nåede aldrig at få glæde af de nye bryster. 

Få minutter efter operationen, blev hun ramt af åndedrætsbesvær. Hendes puls og blodtryk var i frit fald.

Linda Perez var bevidstløs, da en ambulance kørte hende fra skønhedsklinikken til hospitalet i Miama på USA's østkyst, hvor hun var i koma i flere måneder. Det skriver engelske The Daily Mail

I lægejournalen kan man læse, at manglende ilt var årsag til en alvorlig hjerneskade, og senere har man fundet ud af, at der var rod i papirerne hos den læge, der stod bag det kirurgiske indgreb.

En manglende forsikring betyder, at den nærmeste familie til Linda Perez må tage til takke med en beskeden erstatning for de voldsomme skader, der sendte kvinden i koma og i vegetativ tilstand i cirka tre måneder.

Læs også: ‘Sex-roulette’ er et nyt farligt spil, som er blevet populært blandt teenagere

Familien søger nu om hjælp på indsamlingssiden GoFundMe, da de søger økonomiske midler til dække de voldsomme omkostninger, der knytter sig til plejen af Linda Perez, der ikke længere er i stand til at passe sig selv eller sin seks-årige søn.

- Sygdomsomkostningerne er astronomiske og ikke mulige for familien at klare på egen hånd, siger familiens advokat, Mark Eiglarsh.

Han forklarer, at lægen bag det det kirurgiske indgreb tidligere er dømt for at sælge ulovlige piller på nettet, og at han ikke fremgik som en af medarbejderne, da Linda Perez var inde på skønhedsklinikkens hjemmeside.

Den tvivlsomme fortid og de mangelfulde licenser var dog ikke nok til at forhindre lægen i at udføre den billige brystoperation, der viste sig at blive en meget dyr fornøjelse for Linda Perez.

Nu håber den hårdt prøvede familie, at historien kan tjene som en advarsel til andre unge kvinder – de skal tænke sig grundigt om, hvis de overvejer en kosmetisk operation, lyder opfordringen.

- Jeg siger til forskellige mødre og døtre, at de skal tænke sig godt om, før de går ind på de her klinikker, siger Mariela Diaz, der er mor til den hjerneskadede kvinde. 

- De (unge kvinde, red.) skal bare acceptere det, som naturen har givet dem, forklarer hun. 

Følg Dagens Advarsler for flere lignende artikler:

 

 

 

 

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip