Veteraner: Unge Magnussen i Formel 1 om et år

Kevin Magnussen drømmer om at køre i Formel 1 allerede til næste år. Og selvom han kun er 20 år gammel, vurderer hans far, Jan Magnussen, at sønnen er klar til at køre race med de bedste.

- Jeg synes, at han er klar. Der er sket meget med ham hen over de seneste par år. Specielt fra sidste år til i år. Og han har fået hovedet rigtig godt omkring det.

- Men jeg håber for Kevins skyld, at han kommer i Formel 1, når tiden er rigtig. Om det så er næste år eller næste år igen, er mig fuldstændig underordnet, siger Jan Magnussen, der selv kørte 25 Formel 1-grandprix'er for McLaren og Stewart i 1990'erne.

Kevin Magnussen, der sigter efter at blive verdensmester i Formel 1, fører i øjeblikket Formel Renault 3,5-serien, som er en af klasserne under kongeklassen. Derudover er han reservekører for McLaren.

Formår unge Magnussen at fastholde sin føring i Formel Renault 3,5-serien, er vejen banet for, at han rykker op.

Men ifølge den ottefoldige Le Mans-vinder, Tom Kristensen, skal man være opmærksom på, at der er andre ting, der kan spille ind i ens motorsportsplaner.

- Den start, han har haft i år, viser, at han vil være klar til Formel 1 - også allerede fra næste år af.

- Men chancen opstår sjældent for danskere, fordi der inden for vores sportsgren er løbesko, der er lidt mere attraktive og koster lidt mere end andre.

- Så det handler om at være tålmodig, siger Tom Kristensen og henviser til, at motorsporten er meget afhængig af sponsorer.

Kevin Magnussen skal næste gang i aktion i Formel Renault 3,5-klassen i Moskva i weekenden, hvor både farmand, Jan Magnussen, og hans garvede kollega Tom Kristensen selv kører det legendariske 24-timers-løb i Le Mans.

/ritzau/

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip