Video og billeder: Fans fik autografer og ønskede herrelandsholdet held og lykke

Danske håndboldfans fik i formiddag lejlighed til at få autografer og ønske herrelandsholdet held og lykke til VM i Spanien.

En mindre skare af glade fans var mødt op til eventen i Billund Lufthavn, hvor der blandt andet også blev trukket lod om de sko, som Anders Eggert spillede Totalkredit Cup i.

Det var landsholdets hovedsponsor, Totalkredit, der havde inviteret danske fans til at give håndboldheltene et personligt high five med på vejen i jagten på VM-guldet.

- Det var virkelig overvældende at se, hvor mange rød- og hvidklædte fans, der havde benyttet sig af chancen for at sende de danske guldjægere af sted med et personligt held og lykke. Og jeg ved, at det betyder ekstremt meget for håndboldherrerne, der er mere end opsatte på at gentage EM-succesen og hente VM-sejren med hjem. Det kræver fuld opbakning fra fans og håndboldelskere, og det må man sige, at de fik til fulde, siger Troels Bülow-Olsen, direktør i Totalkredit, og fortsætter:

- Som hovedsponsor for de danske håndboldherrer er det vigtigt for os at knytte håndbold-Danmark og spillerne endnu tættere til hinanden. Derfor var det også helt oplagt at benytte lejligheden ved spillernes afrejse til at give fans og håndboldinteresserede mulighed for at møde personligt op og vise holdet deres opbakning. At så mange valgte at tage imod invitationen bekræfter os i, at det ønske også er til stede blandt de danske fans, og vi ønsker alle en rigtig god fornøjelse med de mange spændende VM-kampe.

Nyd alle billederne ved at klikke på billederne nedenunder.....

 

 

 

 

Top partnere


Lån penge
Find det bedste lån til dig, der lige står og mangler penge her og nu til en rejse eller en ny computer.


Vejle24
Vejles nye netavis med seneste nyt fra Vejle og omegn.
 

Dagens Gossip